Σχόλια πελατών μας δοκίμασαν  

Διαβάστε πραγματικά σχόλια από πελάτες που δοκίμασαν τις υπηρεσίες μας και παραθέτουν πραγματικές γνώμες για την εμπειρία τους και τα αποτελέσματα που είδαν.

Καλησπέρα σήμερα πήγα το αυτοκίνητο μου BMW E21 για ξεκάπνισμα ο κινητήρας αρχικά δούλευε άγρια και έβγαζε θόρυβο μετά την διαδικασία carbon cleaning ο θόρυβος του κινητήρα μειώθηκε αισθητά επίσης η ανταπόκριση γκαζιού και το ρελαντί επίσης ήταν πιο ομαλά και πιο σταθερά. Άψογη εξυπηρέτηση από τους υπαλλήλους συνεχίστε έτσι. Ο καθαρισμός έγινε στο κατάστημα της θέρμης.

Θεσσαλονίκη, 3/5/2018

Θάνος Σωτηρίου

Εφαρμογή συστήματος στο κατάστημα Βόλου σε polo tdi 1.2 75ps , εμφανής διαφορά από την πρώτη επαφή στο αυτοκίνητο ειδικά σε χαμηλές στροφές με μια σχέση επάνω στο κιβώτιο για όλες τις σχέσεις ( μειωμένο lag), καθώς στροφάρει πολύ καλύτερα! Μείωση θορύβου κινητήρα σε ρελαντί και πορεία. Άρτια εξυπηρέτηση του υπαλλήλου στο ραντεβού και στην επεξήγηση του συστήματος.

Βόλος, 28/1/2018

Thodoris Mattas

Σήμερα πήγα το αμάξι μου για καθαρισμό στο κατάστημα του Βόλου..bmw 318..το αποτέλεσμα?? ο κινητήρας δουλεύει πιο στρωτά και πιο ήσυχα..και το Καλύτερο είναι ότι ανεβάζει στροφές ο κινητήρας πολύ πιο γρήγορα..σίγουρα αξίζει..!!

Βόλος, 16/2/2018

Κωνσταντίνος Γούσης

Καλημέρα και από εμένα μετά από καθαρισμό σε κατάστημα της Ξάνθης μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο καλό από το αναμενόμενο ο ήχος στον κίνητρα ήταν τρομερός τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα…. Το μοντέλο toyota celica st205 gt4…… Ευχαριστώ τους Αφοί Καδογλου για την άψογη εξυπηρέτηση.

Ξάνθη, 5/1/2018

Kwstas Toggas

Οικονομία στο καύσιμο, μειώθηκε ο θόρυβος στον κινητήρα,και αυξήθηκε η ροπή. Το προτείνω ,κάνει καλό στο αυτοκίνητο!!!

Βόλος, 27/1/2018

Mixalis Diamantis

καλησπέρα έκανα και εγώ τον καθαρισμό στο αυτοκίνητο μου και όντως διαπίστωσα ότι έχει καλύτερο γκάζι μείωση θορύβου στον κινητήρα ο καθαρισμός έγινε στο κατάστημα του Καματερού.

Αθήνα, 29/1/2018

Kostas Giannopoulos

Τεράστια διαφορά σε καθαρισμό ford transit 1.8 tdci. Αλλαγή ήχου στον κινητήρα, μεγαλύτερη ροπή ακόμα και σε μεγάλη ταχύτητα 4η 5η. Άψογη εξυπηρέτηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η πιο οικονομική και εγγυημένη λύση σε καθαρισμό κινητήρα. Συγχαρητήρια παιδιά!!!!!!

4/12/2018

Panagiotis Panagiotis

Το έκανα σε hyundai getz τη Τετάρτη 27/12. Αυτο που είδα σίγουρα είναι ότι μου μείωσε το θόρυβο στη μηχανή όταν είμαι στο ρελαντί ακούγεται σα να είναι σβηστό. για άλλα αποτελέσματα θα φανεί μακροπρόθεσμα.

27/12/2017

Kostas Lazaridis

Έκανα carbon cleaning σε opel corsa προ 10μέρου. Είχα πρόβλημα με βρομιές σε μπεκ egr κ πεταλούδα. Το αμάξι πριν πάω έκανε “βατραχάκια” συνεχεία κ έσβηνε αρκετά συχνά στα φανάρια. Τώρα έχει γίνει άλλο αυτοκίνητο. Επίσης βλέπω τεράστια διαφορά σε επιτάχυνση κ λειτουργιά κινητήρα (θόρυβος). Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Κάντε μια δοκιμή τα λεφτά που στοιχίζει είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έπρεπε να δώσω για να καθαρίσω όλα τα παραπάνω. Ήμουν καχύποπτος με καινούργιες τεχνολογίες που υπόσχονται πολλά. Άλλα ότι υπόσχεται το κάνει. 30 λεπτά απ τον χρόνο σας αξίζει. Προσωπικά θα το κάνω κάθε χρόνο.

26/1/2018

Δημήτρης Παναγιωτίδης

Καλησπέρα και από εμένα, είμαι κάτοχος ενός mazda 2 1.5 2009,από Λάρισα και σήμερα έκανα καθαρισμό του κινητήρα στο κατάστημα του βόλου.Πραγματικά δεν πίστευα τέτοια αποτελέσματα,ο κινητήρα έγινε εντελώς αθόρυβος, τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα. Σε ευχαριστώ ATL και ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπάλληλο του καταστήματος του βόλου για την άψογη εξυπηρέτηση τον κύριο Βασίλη Γρηγοριάδη!!!!

Βόλος, 8/3/2018

Thanos Stefania Katsioula

Αυτά που γράφουν οι περισσότεροι ισχύουν και για την δική μου περίπτωση! Έγινε σε Αλφα 159 2.2 με 110.000 και η διαφορά στο ρελαντί και στην απόκριση ήταν παραπάνω από εμφανής!

19/12/2017

Thanos Tzoganos

Πήγα και το ταξί και το αυτοκίνητο. Μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος διότι φάνηκε πάρα πολύ διαφορά στο ταξί και ξεκαπνηστηκε όλο !! Λάβετε υπόψη ότι έχει κοντά στα 700.000 χλμ !!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα γρήγοροι και εξυπηρετικοί !!

28/1/2018

Γιώργος Πέτικας

Έκανα καθαρισμό σε Hyundai Getz στο κατάστημα του Βόλου κ είδα τεράστια διαφορά. Ηρέμησε ο κινητήρας το αμάξι πάει πολύ πιο άνετα κ έχει μείωση κατανάλωσης. Τέλεια εξυπηρέτηση από τον υπάλληλο.Το προτείνω…

Βόλος, 28/1/2018

Ντίνα - Δημήτρης

Ευχαριστώ πολύ την ATL Carbon cleaning για τον καθαρισμό που κάναμε στο opel astra diesel. Το αμάξι είχε μεγάλες διαφορές στη κατανάλωση στο θόρυβο καθώς επανήλθε και η ροπή που είχα χάσει τελευταία. Πολύ καλή δουλειά.

16/11/2017

Χρηστος Κερασιωτης

Διεύθυνση

14° χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Τ.Κ. 57001, Ελλάδα

Επικοινωνία

+30 2310 610 023 // +30 6973 355050
info@atlgroup.gr