Υπηρεσίες αναγέννησης φίλτρων σωματιδίων DPF και καταλύτη SCR

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς αναγενούνται σε ποσοστό 98%, επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Υπηρεσίες καθαρισμού DPF

Γιατί να επιλέξω Αναγέννηση του φίλτρου

H Αναγέννηση του DPF είναι η μόνη σοβαρή μακροπρόθεσμη λύση όταν δημιουργηθεί το πρόβλημα. Κάποιοι ενδεχομένως να προτιμήσουν να το αφαιρέσουν και να επαναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλο του οχήματος έτσι ώστε να λειτουργεί χωρίς αυτό.

Αυτή είναι μια παράνομη ενέργεια η οποία επιφέρει σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Επίσης είναι μια ενέργεια που βλάπτει το περιβάλλον και την υγεία όλων μας με σοβαρές θανατηφόρες, αλλά και απλές ασθένειες.

Αναγέννηση DPF, CRT, FAP & Intercooler για αυτοκίνητα

Με υπερσύγχρονο πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για το αποτέλεσμα της αναγέννησης που πραγματοποιεί, αναγεννούμε το μπλοκαρισμένο φίλτρο σας σε ποσοστό 98% επαναφέροντας το στην αρχική του μορφή.

Αναγέννηση CAT (Καταλύτης)

Αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας χωρίς την χρήση επικίνδυνων τοξικών χημικών, με ότι αυτό σημαίνει, επαναφέρουμε τον καταλύτη σας στην αρχική του κατάσταση. Με πολύ χαμηλό κόστος σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα επιλέγοντας να τον αναγεννήσετε και όχι να τον αντικαταστήσετε.

Περισυλλογή του φίλτρου σας

Αν είστε στην Θεσσαλονίκη συλλέγουμε το φίλτρο ή τον καταλύτη σας από το συνεργείο σας και το επιστρέφουμε αυθημερόν μόλις ολοκληρωθεί η εργασία μας. Σε περίπτωση που είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να μας τα αποστείλετε με δική μας χρέωση με την ACS ή με το ΚΤΕΛ σε περίπτωση επείγοντος.

Πιστοποιημένο αποτέλεσμα εργασιών του εξοπλισμού σας

Το προσωπικό μας έχει περάσει από εξειδικευμένη εκπαίδευση. Μετά την αναγέννηση μας το μπλοκαρισμένο σας φίλτρο DPF, επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, παρατείνετε η διάρκεια ζωής του, ο κινητήρας σας λειτουργεί ομαλά με όλη την αρχική ισχύ του, έχετε οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου και συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Γραπτό Αποτέλεσμα

Κατά την εισαγωγή του φίλτρου σας για αναγέννηση στον πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό μας, εκδίδεται απόδειξη από διαγνωστικό μηχάνημα που μας δείχνει την αντίσταση και την ροή του αέρα μέσα στο φίλτρο σας. Με την ολοκλήρωση της Αναγέννησης το διαγνωστικό μηχάνημα, μας εκδίδει ξανά απόδειξη στην οποία αναγράφονται εκ νέου τα παραπάνω στοιχεία.

Ειδικές τιμές για στόλο οχημάτων

Εάν έχετε στόλο οχημάτων ή είστε διαχειριστές στόλου μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο προγραμματισμένης ετήσιας προληπτικής αναγέννησης με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε σημαντική έκπτωση για την αναγέννηση των φίλτρων του στόλου σας, ενώ παράλληλα κερδίζετε από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις ενδεχόμενες ανεπιθύμητες βλάβες που θα προέρχονταν από ένα βρώμικο φίλτρο DPF.

Διεύθυνση

14° χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Τ.Κ. 57001, Ελλάδα

Επικοινωνία

+30 2310 610 023 // +30 6973 355050
info@atlgroup.gr