Διαδικασία υλοποίησης του καθαρισμού

Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επίλυση του προβλήματος από φραγμένο DPF, FAP, CRT, SCR, CAT (Καταλύτης).

Πως δουλεύει η υπηρεσία

Μόλις διαπιστώσατε ότι έχετε πρόβλημα με το DPF, FAP, CRT, SCR, CAT (Καταλύτης) σας και μας καλέσατε για να σας δώσουμε λύση.

Εάν είστε ιδιώτης

Επικοινωνείτε μαζί μας και μας δίνετε τα στοιχεία από το συνεργείο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσει την εργασία της αφαίρεσης και επανατοποθέτησης του ανταλλακτικού σας.

Εάν είστε συνεργείο

Επικοινωνείτε μαζί μας και μας ενημερώνετε για την αποστολή του ανταλλακτικού του πελάτη σας.

Στη συνέχεια προχωράτε με τα βήματα που ακολουθούν:
I

Βήμα 1ο

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με το συνεργείο αυτοκινήτων που επιθυμείτε να το αφαιρέσετε.
I

Βήμα 2ο

  1. Αν είστε από την Θεσσαλονίκη ερχόμαστε και το παραλαμβάνουμε από το συνεργείο σας.
  2. Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης ενημερώνετε εσείς ή το συνεργείο σας ή την ACS courier για να το παραλάβει και να μας το αποστείλει.                                                        Υπάρχει η δυνατότητα μετά από μεταξύ μας συνεννόηση να το αποστείλετε και με το ΚΤΕΛ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλείστε να σημειώσετε εξωτερικά του δέματος και να πείτε στην ACS, τα εξής στοιχεία αποστολής :
“DPFecocleaning ή ATL GROUP
Παράδοση ASC COURIER ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τ.Κ. 57001                                                                               “ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ”
ΤΗΛ: 6973355050   ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ”

I

Βήμα 3ο

Θα καταγραφούν σε αρχείο όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε (ημερομηνία παραλαβής, κατάσταση που το παραλαμβάνουμε κ.λ.π. στοιχεία που μας είναι απαραίτητα να γνωρίζουμε.
I

Βήμα 4ο

Θα γίνει η απαραίτητη διάγνωση της κατάστασης του και θα προβούμε στην αναγέννηση του.
I

Βήμα 5ο

  1. Αν είστε από την Θεσσαλονίκη το επιστρέφουμε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στο συνεργείο που το παραλάβαμε.
  2. Αν είστε εκτός Θεσσαλονίκης το επιστρέφουμε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ από την ημέρα που το παραλάβαμε, στο συνεργείο σας με την ACS courier.

Μαζί με το φίλτρο σας αποστέλλουμε και γραπτή εγγύηση 1 χρόνου, στην οποία περιλαμβάνονται τυπωμένες μετρήσεις πριν και μετά την διαδικασία καθαρισμού, οι οποίες βγαίνουν αυτοματοποιημένα από το διαγνωστικό του μηχανήματος μας, προκειμένου να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και αναφορά για το συνεργείο.

Πώς θα Αναγεννηθεί;

Στο εργαστήριό μας, θα προβούμε σε ενδελεχή έλεγχο ροής αέρα για να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή σας δεν έχει υποστεί βλάβη και μπορεί να Αναγεννηθεί. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα κανονίσουμε την επιστροφή του ΦΙΛΤΡΟΥ χωρίς χρέωση αναγέννησης, εκτός από τα ταχυδρομικά τέλη.

Τα περισσότερα φίλτρα είναι κατάλληλα για αναγέννηση , έτσι ώστε να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, το συντομότερο δυνατό.

Επιστροφή της μονάδας DPF

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγέννησης του φίλτρου, θα κανονίσουμε την επιστροφή του και θα επικοινωνήσει αρμόδιος από το λογιστήριο μας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Το φίλτρο θα φτάσει πίσω σε σας μαζί με τις αποδείξεις από το διαγνωστικό μηχάνημα για την αντίσταση και την ροή του αέρα μέσα σε αυτό. Παρακαλούμε να κρατήσετε αυτές τις αποδείξεις.

Σημαντική Πληροφορία

Παρακαλούμε να ζητήσετε από τον μηχανικό σας κατά την αφαίρεση του φίλτρου από τον κινητήρα να προσέξει να μην κάνει ζημιά στους αισθητήρες που είναι πάνω σε αυτό.

Αντικατάσταση του παλιού φίλτρου σας
με καινούργιο φίλτρο

H ιδανικότερη λύση είναι να καθαριστεί το δικό σας καθώς είναι το γνήσιο και είναι καλιμπραρισμένο με την ecu του αυτοκινήτου σας, η οποία διαβάζει από τους αισθητήρες διαφορικής πίεσης, συγκεκριμένες πιέσεις.

Παρόλα αυτά στην περίπτωση που διαπιστώσουμε πως το δικό σας φίλτρο είναι αλλοιωμένο ή κατεστραμμένο και αυτό θα το αποτρέψει να ξαναλειτουργήσει σωστά έχουμε την δυνατότητα να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο after market.

Διεύθυνση

14° χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Τ.Κ. 57001, Ελλάδα

Επικοινωνία

+30 2310 610 023 // +30 6973 355050
info@atlgroup.gr